HVEM ER 
            VI

Öresundsmarkedet – sanseoplevelser ved sundet


Velkommen til Øresundsmarkedet, der er en ægte nyskabelse. Vi inviterer på masser af sanseoplevelser i danske og svenske sundbyer, hvor vores kvalitetsbevidste udstillere vil præsentere et overflødighedshorn af spændende nyheder inden for gastronomi, boligindretning, design, kunsthåndværk og lokale specialiteter fra området.

 

Med Øresundmarkedet bygger vi videre på en merkantil tradition. Historisk har området spillet en vigtig rolle gennem placeringen ved sundet – fra middelalderens enorme sildehandel, over den globale handelsflåde gennem århundreder og til de moderne krydstogtskibe. Med Øresundsmarkedet vil vi skrive et nyt kapitel i denne spændende historie.

 

Tag på opdagelse i Øresundsmarkedet – uanset om det er på den danske eller svenske side af sundet. Vi sørger for at have en spændende kombination af danske og svenske udstillere, der bringer alt det bedste til torvs. Vi sammensætter et varieret, nyt og anderledes handelsmarked fra gang til gang – og glæder os til at præsentere eksklusive kvalitetsprodukter og eksklusive madoplevelser med autentisk sundstemning.

 Mød op med åbne sanser og bliv beriget på Øresundsmarkedet.

ÖRESUNDS MARKEDET


DET NYE MARKED I ÖRESUND!NÆSTE MARKED


1 JUNI, 2019


KONTAKT OS FOR YDERLIGERE INFORMATIO


KONTAKT OS


VESTGRØNNINGEN 1D, 2791 DRAGØR


INFO@ORESUNDSMARKDET.COM


TEL: (+45) 21 18 80 40

Copyright. All Rights Reserved